A Bemutató Est során bepillantást nyerhetsz a Family Healing® és a ThetaHealing® lélek-, és energiagyógyászati módszerek jelentőségébe, továbbá rávilágítunk a köztük lévő különbségre!
Alkalmad nyílik megtapasztalni a ThetaHealing® meditáció csodálatosan harmonizáló erejét, melyet a bennünk élő nő és a bennünk élő férfi együttműködésében fogunk végig vezetni!

A Szeretet körében megtapasztalhatod a ThetaHealing® szinte azonnali gyógyulást és változást hozó technikáját, mely végre arra fókuszál, amit szeretnél! Középpontjában az örömteli, szeretetteljes fejlődés áll, mindenféle fájdalomban, áldozat szerepben való “dagonyázás” nélkül!

Az este folyamán lehetőséged nyílik egy bemutató jellegű hitmunka megismerésére, amin keresztül megtapasztalhatod a meditáció rendkívüli hatékonyságát, gyorsaságát és egyszerűségét.

Egy kötetlen beszélgetős est keretében megmutatom Neked milyen könnyedén lehetséges, szinte egyik percről a másikra elengedni a tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszereket, hiedelmeket, negatív érzéseket, melyek akár több évtizede vagy akár több életen keresztül blokkoltak Téged céljaid, vágyaid elérésében, és egyúttal hogyan tudod őket pozitív, Téged támogatóakra lecserélni.
Tudod milyen fontos megtanítani a testednek és lelkednek azokat az érzéseket, amikre vágysz, de még sohasem éltél át?

Amennyiben még nem ismered ezeket a módszereket, vagy szeretnéd megtapasztalni, hogyan lehetséges egyik percről a másikra teljesen ellazulni, és hozzáférni agyunk théta hullámon működő teremtő képességéhez, akkor szánj magadra egy estét és pihenj meg ebben a tiszta, felemelő csatornában!

A ThetaHealing® meditáció megtapasztalása után részletezem miben rejlik a Family Healing® lélekgyógyászati módszer egyedisége, ereje és hosszú távon is fenntartható eredményessége!

A Bemutató Esten való részvétel ingyenes, előzetes Regisztráció azonban szükséges, melyet a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségeken tehetsz meg!

Következő Bemutató Est: tervezés alatt

Helyszín: Lelkemben az Otthonom Lélekgyógyító Központ

5000 Szolnok, Magyar utca 27.