A Family Healing® egy olyan lélekgyógyászati módszer, mellyel lehetőséged nyílik életed bármely területén lévő blokkot, elakadást, akadályt rendkívül hatékonyan, szinte azonnal feloldani, elengedni, egyúttal új perspektívából rátekintve Önmagadra, Életedre, befogadni és megteremteni a Jelen valóságod.

A módszer lényegét mélysége, alapossága, teljeskörűsége adja, és ami a legfontosabb a Lélekközpontúság, mely a megoldás kulcsa lesz ahhoz, hogy akár egy oldás elegendő legyen a végleges elengedéshez, változáshoz, elkerülve ezzel az akár több évig tartó felszínen történő „tapogatózást” és a negatív hitrendszerek és érzések esetleges újragenerálódását.

Amennyiben egy elakadás, egy blokk gyökere, forrásemléke a családi rendszerből – genetikai szintről, vagy előző életből – történelmi szintről ered, minden ilyen esetben szinte kivétel nélkül elengedhetetlen a felismerésen túl a sorsközösség vállalás megfelelő, azaz lélekközpontú oldása.

A sorsközösség vállalás egyfajta döntés a lélek részéről, hogy egy másik lélek feladatainak, megoldandóinak, terheinek vagy akár felelősségének felvállalásában osztozik, részt vállal, ezzel is csökkentve annak a léleknek a terheit, vagy akár fájdalmát. A sorsközösség vállalás azonban egy „hiábavaló” vállalkozás, hiszen azzal, hogy bevállaljuk mások terheit, feladatait, még nem mentesítjük őket ez alól a feladat alól, hiszen maga az adott lélek döntött úgy, hogy megtapasztalja ezeket a helyzeteket, érzéseket, melyek hozzájárulnak fejlődésükhöz, életfeladatuk megvalósításához.

Amikor meg akarunk menteni másokat, azzal csak elvesszük tőlük a lehetőséget ahhoz, hogy ők maguk oldják meg az általuk választott feladatokat. A Family Healing alapja az egyes sorsközösség vállalások felismerése, és oldása. A sorsközösség vállalás történhet alap-, lélek, genetikai és történelmi szinten egyaránt. A sorsközösség vállalás alapja a Szeretet az egyes családtagok között, vagy azon szeretet, melyet családunk iránt táplálunk. Sorsközösséget ily módon akár olyan lélekkel is vállalhatunk, akit személyesen nem is ismerünk, de hiánya óriási űrt hagyott a családban! Ilyenkor azzal, hogy elkezdjük az ő életét élni, őt megtestesíteni, azt gondoljuk – lélekszinten -, hogy rendet tudunk csinálni a családi rendszerben, és ez elég, hogy beemeljük őt a családba! Ez azonban nem működik, hiszen nincs meg a felismerés, nincs meg a megszemélyesítés! A sorsközösség vállalás elengedéséhez rendkívül fontos annak az energetikának a tudatosítása, mely által ténylegesen rendezhetjük a családi rendszer lelkei közti dinamikát.

A Sorsoldás során pedig egy személy bármely olyan előző életeiben történt eseményeinek felismerése és oldása történik, melyek a mai napig hatással vannak a személy életére, fejlődésére, oly módon, hogy az akkoriban az események, történések során „megoldatlan” feladatok bevállalásra kerültek ebben az életben is. Abban a pillanatban, hogy felismerésre kerül mi az, amit meg kellett tanulnia az esemény által, megtörténhet annak az energetikának az elengedése, és az akkori sorsokkal való sorsközösség vállalások oldása, elengedése.

Abban az esetben, ha ezt figyelmen kívül hagyja valaki, esetlegesen elhanyagolja, vagy csak felszínesen végzi el, az elengedés nem lesz teljes, így egy idő után ismét ugyanezen energetika mintáin dolgozhat a kliens, és úgy érezheti csak kerülgeti ugyanazt a témát, de nincs meg a végleges áttörés. Hiszen az egyes sorsközösség vállalások – és az azokat kiváltó Forrásemlékekhez tartozó Érzések – generálják az esetleges negatív hitrendszereinket, melyeket Valóságunkban blokként, elakadásként élhetünk meg.

A Family Healing® alapjául szolgál egyrészt a ThetaHealing®, mely során a tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszerek-, érzések feltárása, tudatosítása, majd azok pozitív hitrendszerekké, érzésekké való transzformálása történik.

A Family Healing® módszer azon a ponton lép be, amikor megvan a gyökérprobléma, illetve már az ásás technikájában is van eltérés. A gyökérprobléma megfelelő oldásához, nemcsak a forrásemlék,- esemény felismerése szükséges, hanem annak szereplői közti kapcsolat/esetleges sorsközösség vállalás megfelelő módon történő tudatosítása, oldása, hiszen ez az az energetika, amely lélekszinten mindent generál. Az oldás során kimondott szavak sorsfordító erejűek lehetnek, és igen ahhoz, hogy lélekszinten teljes körű Önmunkát végezzünk, a legfontosabb, hogy tiszteletben tartsuk a Lelket, megadjuk neki a kellő időt, figyelmet és finomságot, és együtt tudjunk érezni, rezegni az adott lélekkel.

Szerinted miért bír sorsfordító jelentőséggel múltad ismerete?
Vajon milyen hatással van jelenedre az “Itt és Most”-ra ha felismered és tudatosítod azokat a megoldandóidat, amiket talán több életen át cipeltél magaddal?
Szerinted mi a kulcs a megoldáshoz, ha szőnyeg alá söpröd a fájdalmas tapasztalatokat, emlékeket, úgy csinálva mintha minden rendben lenne, vagy inkább ha felelősséget vállalsz múltadért, jelenedért és jövődért a tisztánlátás gyógyulást és ragyogást hozó erejével?
Sokak szerint ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amilyenről álmodunk, vágyakozunk, csak meg kell tanulnunk teremteni, befogadni, pozitívan gondolkodni, érezni. A pozitív gondolkodásról azt mondják, hogy ha csak a jóra fókuszálsz, arra amit szeretnél, és ami jó érzéssel tölt el, minden megteremtődik, amire vágysz. Ez természetesen így van, abban az esetben, ha valaki ismeri és szereti Önmagát, életfeladatát, a helyén van, az Itt és Most-ban van, szabadon minden múltbéli (előző életbeli,- vagy családi rendszerbeli) tehertől függetlenül, felszabadultan.
De mi a teendő abban az esetben, ha valaki úgy érzi, mindent megtesz a változásért, pozitív gondolatokat mantráz, teremtő hitrendszerekkel és érzésekkel kel és fekszik, mégsem jön a változás?
A megoldás véleményem szerint a Felismerés, az Elfogadás és a Felelősségvállalás.
Ahhoz, hogy teljes képet kapjunk Önmagunkról, feladatainkról, esetleges bevállalásainkról, vagy olyan döntéseinkről, melyek meghatározzák Jelenünket, elkerülhetetlen Múltunk elfogadása, illetve minden olyan történés, esemény felismerése és elengedése, mely a múltban megoldatlan maradt, ezért ezen “emlék” energetikáját a mai napig hordozzuk.
Amikor úgy érzed nem vagy a “helyeden”, nem azt csinálod, ami felemel, ami jó érzéssel, melegséggel tölt el, esetleg emberi kapcsolataidban újra és újra ugyanazt az “áldozat” vagy “tettes” szerepet éled meg, ez mind annak a jele, hogy még nem érkeztél meg a Jelenedbe, az Itt és Most-ba!
A Family Healing® lélekgyógyászati módszerrel betekintést és egyben felismerést nyerhetsz Múltad azon részébe, mely meghatározza Jelened.
Amikor felismered és tudatosítod azt a forrásemléket, amely megoldandód gyökere, óriási megkönnyebbülést érzel, hiszen tisztán látod mi az, ami a Múlthoz tartozik és elengedésre vár, valamint mi az, ami a Jelened része. Olyan ez a folyamat, mint egy puzzle, melynek darabjai helyükre kerülnek, majd kirajzolódik belőle egy kép, a kép, amely megmutatja, ki vagy.
Láthatod Önmagad, és azt aki voltál, azt az embert, aki akkor és ott talán egy teljesen más életfeladatot választott, más döntéseket hozott, más sorsa volt, ily módon felismerheted mindazt a tanítást, amit anno bevállaltál, és egyúttal elengedhetsz minden olyan blokkot, terhet, akadályt vagy esetleges negatív érzést (fájdalmat, szomorúságot, megalázottságot, stb..), amely ehhez a sorshoz kötődik!
A Family Healing® segítségével megismerheted Önmagad (Múltad, Jelened, Jövőd, egyként szerethetőt), melynek lényege, hogy szeretettel befogadd és elfogadd mindazt, aki valaha voltál, vagy és leszel! 
Elfogadd és vállald a felelősséget akár múltbéli, akár jelenbeni döntéseidért, mindenféle ítélkezés és minősítés nélkül! Múltaddal kapcsolatos Önmunka által Szabaddá válhatsz és megérkezhetsz Jelen Életedbe, teret engedve vágyaid, álmaid megvalósulásának Itt és Most!
Amint mindezek jelentőségét nemcsak Tudod, Látod, Hiszed, de Érzed is akkor Szabad vagy!

A Family Healing® lélekgyógyászati módszer születése

A módszer létjogosultságát Bennem elsődlegesen annak igénye hozta életre, hogy bizonyos esetekben – ahol genetikai (családi rendszer) vagy történelmi (előző élet) szintről jövő bevállalások, terhek generálták a kliens jelenbeli életében lévő blokkokat, elakadásokat – a TheataHealing®,- és a Családállítás energiagyógyászati módszerek együttes alkalmazásával tapasztaltam hosszú távon is működő eredményeket.

Ennek okát abban látom, hogy a ThetaHealing® fókuszában a gondolatok teremtő ereje áll, az Agy által teremtett hitrendszerek, meggyőződések mintáin dolgozunk, és az egész folyamat során bár az érzések mentén jutunk el az esetleges negatív hitrendszereket, érzéseket generáló gyökérhez – Forrásemlékhez, melyeket a tudatalattiban tárolunk, a technika egyszerűsége és gyorsasága azonban meggyőződésem szerint elsődlegesen a tudatos elmére van pozitív hatással.

Agy – Szív – Test: Pozitív Gondolatok – Pozitív Érzések – Egészséges Test

Számomra a ThetaHealing® a “Vonzás törvényének” vagy “A Titok” megvalósításának gyakorlati eszköze. Ahhoz viszont, hogy valakinek ez sikeresen működjön hosszú távon is, az egyénnek Szabadnak kell lennie, minden múltbéli Sorsközösség vállalástól, és a Jelenben, az Itt és Mostban kell lennie. A ThetaHealing® csodálatosan hatékony módszer a jelen életünkben kialakult negatív hitrendszereink, gondolatok, meggyőződések pozitív hitrendszerekké történő megváltoztatására, azonban a mélyebb bevállalások, múltból genetikai (családi rendszer) vagy történelmi (előző élet) szintről jövő terhek elengedéséhez nem elegendő csupán a tudatalattiban tárolt információkhoz, emlékekhez való hozzáférés, és azok gyors tudatosítása, törlése vagy megoldás kérése!

A Family Healing® módszere azok számára nyújt megoldást, akik még nem minden tekintetben Szabadok, és bizonyos szinten beleragadtak egy-egy múltbéli szituációba, megoldatlan helyzetbe, így eddig nem sikerült megérkezniük jelen Életükbe. Ez általában nem tudatos, nem vagyunk tisztában vele, de ha az ezzel kapcsolatos gyakorlati mintákat az “Egyéni kezelések” menüpont alatt áttekinted, és úgy látod bármelyik is fennáll magadra nézve, akkor láthatóvá válik mi okozhat elakadást életed bármely területén!

Ahhoz, hogy a Jelen Valóságunkat meghatározó, tudatalattinkban tárolt negatív hitrendszerek-, és érzések véglegesen elengedésre kerüljenek, és hosszú távon ne teremtődjenek újra, a Forrásemlék-, és az ebből származó esetleges Sorsközösség vállalások megfelelő, Lélekközpontú oldása szükséges.

A Lélekközpontú oldás lényege, hogy a Szívre helyezzük a fókuszt!

Tudományos háttere:

“A testmező egy információ-mintákkal telített energia mező. Testünk minden szerve a saját, specifikus mezejét hozza létre. Egy bizonyos szerv olyan szignifikáns mezőket generál, melyek az egész testet befolyásolják. A szív a rendszer uralkodója, bár valamennyi szervnek megvan a maga feladata, de a szív felülírja mindegyiket.

A testünkben folyó munka belátható módon érzelmi mintákkal van modulálva, például ha mérgesek, frusztráltak vagy ingerlékenyek vagyunk, a mágneses mezőre átvitt információ nagyon különbözik attól, mintha szeretetet, törődést vagy részvétet éreznénk. Felfedezték, hogy a szívnek különböző koherens vagy inkoherens ritmikus dobogási mintái vannak. Ezek a minták szorosan kapcsolódnak az érzelmeinkhez, és ahhoz, hogy hogyan érzünk. Ha a szív ritmikus dobogása sima és rendezett, azt koherens ritmusnak nevezzük. És ez a koherens ritmus hangolja be és szinkronizálja az agy ritmusát. Az idegrendszer, a test szervei és a mirigyek mind harmonikusan működnek együtt a szív koherens ritmusára.

A pozitív érzelmek, amikre hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy pozitívak: mint például szeretet, elismerés, törődés, megbocsátás, hála, mind igen különböző szív mintát eredményeznek, a negatív dolgokhoz képest, mint amikor dühösek, ingerültek vagyunk vagy aggódunk. Ezek mind olyan mintát hoznak létre, amit inkoherens ritmusnak vagy rendezetlen mintának nevezünk. Ezzel szemben pozitív érzéseink támadnak, amikor a naplementét csodáljuk, hogy milyen gyönyörű. Amikor a szívünk úgynevezett koherens ritmusban ver, akkor a szív szinusz-hullámszerű mintázatot küld az agynak.

Mi „szívkoherenciának” hívjuk, mert a kutatásokban azt találjuk, hogy a szívnek, ennek a szinkronizált, koherens, ritmikus minta szerint kell vernie ahhoz, hogy az agy és az idegrendszer átvegye és szinkronba hozza magát ezzel az erőteljes ritmussal.

Tehát a szívvel kezdődik minden.

Ha a pulzust érezzük, akkor tulajdonképpen azt a nyomáshullámot érezzük, amit a szív hozott létre, ez nem a vér áramlása, hanem a nyomás hullám. Tehát, minden alkalommal, amikor a szív ver egyet, akkor ez a nyomáshullám végigfut a testen és eljut az agyig. Ha ezt az agy szintjén vizsgáljuk, akkor ez a nyomáshullám szinkronizálja az összes neuront. Nagy bajban lenne az agyunk, ha nem lenne ez a szinkronizáló jel, ami teljes szinkronizáló hatással van ránk.

Ha valaki koherenciában van, gyakran érezheted, hogyan sugárzik belőle a szeretet, az együttérzés vagy a hála.

A koherencia az az optimális fiziológiai állapot, amely a tanulás és a jó teljesítmény alapja, és amely a test természetes, regeneratív folyamatait táplálja.

A szívnek megvan a saját belső idegrendszere, amely tud érzékelni, érezni, emlékezni, és olyan információt állít elő, amely független az agytól.

Mindig úgy gondolunk a bejövő információ rendszerre, mintha az teljesen az agyban történne.

Azonban kezdjük felfedezni, hogy először a szív kapja az információt, és csak aztán közvetíti tovább az agyba.

Tanulmányok kimutatták, hogy a szív gyorsabban válaszol a külső stimulációkra, mint az agy.

Tehát az intuitív információáramlásnak a sorrendje a következő: Szív – Agy – Test.”

Összegezve a fentieket a Family Healing® lélekgyógyászati módszer fókuszában a Szív áll.

A kezelés során a Szívben tárolt Emlékek, Érzések megfelelő módon történő átalakítása történik oly módon, hogy a Lélekben Elfogadás, Megbocsátás és Megnyugvás jöjjön létre, megengedve ezzel Önmagad feltétel nélküli Szeretetét, Jelen Életedbe való megérkezésed Szabadon!

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

Az “Egyéni kezelések” menüpont alatt további gyakorlati információkat találsz ezzel kapcsolatosan!